Pastisseria Morera

Pastisseria i Bomboneria d’elaboració pròpia i artesanal des de 1964.
Horari: De dimarts a dissabte 9:30–14:00 i 17:30–20:30. Diumenge 9:00–15:00.
Correu electrònic: pastisseriamorera@gmail.com
Pàgina web: https://www.instagram.com/pastisseriamorera/
Adreça: Biscaia, 394-396, 08027 Barcelona
Districte - barri: Sant Andreu - Navas
Telèfon fix: 934086147
Telèfon mòbil: 648741392

 

Pastisseria Morera va ser fundada al 1964 i el nostre mestre pastisser, Daniel Gibaja Bao, és membre fundador del Museu de la Xocolata de Barcelona.

Especialitat en pastissos (si vols els fem al teu gust per encàrrec), Tortell de Reis, coques de Sant Joan, mones de Pasqua, torrons, panellets, i tota mena de pastisseria i rebosteria tradicional.

Igualment, estem oberts a noves tendències i totes les nostres creacions es caracteritzen per tenir un toc de disseny actual.